Financovanie verejného sektora so zameraním na vybrané energetické zdroje - Cádrová, Katarína
Z hľadiska bezpečnosti dodávok plynu a pre podporu funkčného liberalizovaného trhu s plynom je účelné v budúcnosti na Slovensku vybudovať nové uskladňovacie kapacity plynu. Náročnosť vybudovania týchto nových kapacít smeruje k možnosti využitia jednotlivých projektov týkajúcich sa financovania v oblasti energetiky . Možnosti financovania projektov v energetike.