Finančné deriváty na slovenskom finančnom trhu - Hanulák, Peter
Obsahové vymedzenie pojmu forwardy. Swapy na slovenskom finančnom trhu. Pojem futures . Opcie na slovenskom trhu. Derivátový trh v podmienkach SR. Snaha o vytvorenie organizovaného termínového trhu v SR.