Online obchod: Bariéry padajú
Nový návrh Európskej únie má zvýšiť bezpečnosť internetového nakupovania. Nakupovanie cez internet sa na Slovensku čoraz viac rozmáha. Nové príležitosti pre poštu. Alternatívni poštoví operátori v oblasti hybridnej pošty. Revolúciu na trhu s mobilmi spôsobil iPhone 3G. Charakteristika iPhone 3G a spotrebiteľ.