Ako vytvoriť školský vzdelávací program? - Valent, Marián
Tvorba učebných osnov. Pomenovanie výchovných a vzdelávacích stratégií, ktoré sú pre učiteľov v navrhovanej podobe novinkou. V učebných osnovách sa vysvetľuje obsah jednotlivých častí aj s konkrétnym príkladom ich spracovania.