Analýza tvorby novovytvorenej hodnoty v podnikoch slovenskej ekonomiky - Šnircová, Jana, 1971-
Novovytvorená hodnota ako ekonomická kategória a ukazovateľ finančnej analýzy podnikov. Zameranie a informačné zabezpečenie analýzy tvorby novovytvorenej hodnoty.