Rozvoj a kvalita vzdelávania zamestnancov - dôležitá súčasť modernizácie a výkonnosti verejnej správy v Slovenskej republike - Oláh, Michal
Potreba kvality vzdelávania a jeho rozvíjania pri vykonávaní služobných povinností vo verejnej správe. Profesionálna výchova v systéme vzdelávania pracovníkov vo verejnej správe. Vzdelávanie mimo školskej sústavy. Odstránenie nedostatkov vo vzdelávacom systéme verejnej správy.