Ako využiť európske štrukturálne fondy pri rozvoji podnikania a tvorbe nových pracovných miest - Danajová, Slavomíra
Určenie oprávneného žiadateľa podľa programového manuálu k operačnému programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia. Oprávnené cieľové skupiny. Na čo všetko je možné získať financie z operačného programu. Projekty ako aktívne opatrenia na trhu práce. Oprávnené aktivity a oprávnené výdavky. Forma, výška a intenzita pomoci a maximálna dĺžka trvania projektu.