Liberalizmus - pôvod neefektívnej a nehumánnej ekonomickej transformácie Slovenskej republiky - Sedlák, Mikuláš
Výsledky experimentujúcej ekonomiky Slovenskej republiky od roku 1990. Príčiny neúspešnej transformácie a pomalého ekonomického a sociálneho vývoja Slovenskej republiky. Podceňovanie ľudských zdrojov a úpadok morálky v Slovenskej republike.