Porušenie pracovnej disciplíny - Ronecová, Viera
Porušenie pracovnej disciplíny ako zavinené porušenie povinností, ktoré zamestnancovi vyplývajú z právnych, pracovnoprávnych predpisov, pokynov zamestnávateľa, z kolektívnej zmluvy, resp. z pracovného poriadku. Menej závažné porušenie pracovnej disciplíny a závažné porušenie pracovnej disciplíny. Kritériá hodnotenia neplnenia si povinností zamestnanca a aké dôsledky z toho vyplývajú. Príklady z praxe.