Poisťovníctvo v Slovenskej republike po zavedení eura - Čejková, Viktória
Možné spôsoby a dopady prevodu slovenskej koruny na euro v poisťovníctve a v komerčných poisťovniach. Euro v poisťovníctve v Slovenskej republike. Projekt realizácie zavedenia eura v komerčných poisťovniach. Vplyv a realizácia procesu zavedenia eura v životnom poistení.