Odhady ekonomických parametrov pri hodnotení návratnosti projektov využívania obnoviteľných zdrojov energie - Andrejkovič, Marek
Možnosti expertného odhadu parametrov ekonomických modelov, ktorú sú používané na hodnotenie efektívnosti a návratnosti projektov obnoviteľných zdrojov energie. Prezentácia bodových a intervalových odhadov používaných k určeniu hodnôt ekonomických parametrov.