Vzdelávanie v oblasti projektového manažmentu - Jakábová, Martina
Vzdelávanie v oblasti projektového manažmentu tak pre verejnú a štátnu správu ako aj pre podniky. Popis projektu . Cieľ projektu . Ďalšie vzdelávanie. Využitie e - learningu, informačného portálu a podporných informačných systémov.