Národný rozvojový plán, jeho ciele a realizácia v programovacom období 2004 - 2006 - Sysáková, Viera
Základné charakteristiky štrukturálnych fondov. Národný rozvojový plán a jeho ciele. Priority financovania po vstupe Slovenska do EÚ. Kohézny fond. Iniciatívy spoločenstva. Plán rozvoja vidieka SR. Vyhodnotenie čerpania prostriedkov za obdobie 2004 - 2006. Problémy - zrozumiteľnosť, alokácia (koľko, kam a prečo).