Etika vo verejnej a štátnej správe - Černá, Ľubica
Problematika etiky ako nástroja na zlepšenie etického správania sa a povedomia zamestnancov verejnej a štátnej správy. Objasnenie pojmu etika verejnej správy, formy inštitucionalizácie etiky. Vzdelávanie zamestnancov, osvojenie si zásad etického správania sa.