Podnikanie s morálnym rozmerom - Nagyová, Izabela
Spoločenská zodpovednosť firiem a firemná filantropia. Cieľavedomá podpora hodnôt. Tri roviny zodpovednosti. Angažovanosť v ochrane životného prostredia a v rozvoji vzdelávania pracovníkov. Príslušnosť ku komunite. Ľudské práva v popredí. Iniciatíva OSN - Global Compact. Desať princípov Global Compact-u.