Komparácia vybraných ukazovateľov hospodárskeho a sociálneho rozvoja Slovenska s vyspelými členskými štátmi Európskej únie - Kováč, Viliam
Podstata hospodárskeho a sociálneho rozvoja. Komparácia základných ukazovateľov hospodárskeho a sociálneho rozvoja Slovenska s vybranými štátmi Európskej únie. Hrubý domáci produkt (HDP). Zamestnanosť, nezamestnanosť. Inflácia. Výskum a vývoj. Komparácia pomocou ukazovateľa ľudského rozvoja.