Metóda ABC a manažérske účtovníctvo - Ceniga, Pavel
Dôvody rozvoja novej metódy riadenia nákladov. Charakteristika metódy ABC (Activity Based Costing), klasifikácia nákladov. Prednosti a obmedzenia metódy ABC. Využitie metódy vo vzťahu k čiastkovým aktivitám v praxi.