Nová teorie ekonomiky a managementu fikce nebo realita? - Truneček, Jan
Pojem nová ekonomika. Paradox novej ekonomiky. Analýza systémov riadenia organizácie. Podnik ako živý organizmus. Riadenie podľa biologického modelu. Model systému riadenia organizácií.