Inovačná politika Slovenskej republiky a jej regiónov - Prno, Ignác
Východiská inovačnej politiky. Definovanie inovácií. Inovačná stratégia a politika EÚ. Inovačná výkonnosť Slovenska a jej regiónov. Ciele spracovania inovačnej politiky SR. Návrhy inovačnej politiky SR. Regionálne aspekty inovačnej politiky SR. Spolupráca verejného a súkromného sektora. Postavenie a úlohy Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry.