Vybrané aspekty hodnotenia podnikateľského prostredia na východnom Slovensku - Bačová, Monika
Charakteristika podnikateľského prostredia. Systém podpôr, ktorý je vytvorený na podporu rozvoja malých a stredných podnikov na Slovensku. Hodnotenie podnikateľského prostredia malých a stredných podnikov v Košickom kraji.