Nákupné správanie spotrebiteľov vo vybranom regióne - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Prezentácia čiastkových výstupov z výskumu správania spotrebiteľov v Košickom a Prešovskom regióne. Výskum bol realizovaný skupinou študentov PHF v Košiaciach EU v Bratislave v období od 28.2. do 7.3. 2008 pri spracovaní rôznych typov zadaní,