Nová ekonomika a manažment lokalizácie maloobchodných prevádzok - Meteňko, Anton
Prostredie globalizácie a procesná orientácia riadenia. Teoretické východiská lokalizácie a vyhľadávania. Lokalizačná analýza. Teórie priestorového rozloženia maloobchodu. Moderné ekonomické teórie vyhľadávania. Strategické rozhodnutia v oblasti lokalizácie obchodných podnikov. Faktory výberu lokality obchodnej firmy. Formát maloobchodnej predajne a jeho životný cyklus. Spotrebiteľské správanie obyvateľov Slovenska a jeho regiónov.