Aplikácia princípov kvality v marketingovom manažmente univerzít - Nimrichterová, Jana
Problematika aplikácie princípov kvality - ako nutnej súčasti marketingového manažmentu vysokoškolského vzdelávania. Aktivity MŠ v zameraní na zvyšovanie kvality univerzitného vzdelávania. Hodnotenie kvality vyskoškolského vzdelávania. Konfrontácia rankingov vysokých škôl.