Zmiešaná ekonomika a vzdelávanie verejnej správy - Zapletal, Vladimír
Konzervatívne chápanie úlohy štátu. Neprijateľná charakteristika verejného sektora, jeho pracovníkov: mať moc, mať charakter byrokracie a životné prostredie chápať len ako sociálnu istotu. Zmiešané štátne a súkromné podnikanie.