Diagnostika úrovne slovenských podnikov v oblastiach CRM - Lendel, Viliam
Model riadenia vzťahov so zákazníkmi. Koncepcia zákazníckych vzťahov. Diagnostika úrovne slovenských podnikov v oblastiach CRM. Chápanie podstaty CRM.