Využívanie fondov Európskej únie na rozvoj regiónov Slovenska - Stričík, Michal, 1969-
Vyhodnotenie dát nazhromaždených v priebehu prieskumu realizovaného na Katedre ekonómie Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Košiciach ako súčasti projektu VEGA č. 1/2553/05 "Riešenie niektorých problémov podpory rozvoja regiónov"