Konkurenčná schopnosť ekonomiky - Bobáková, Viktória
Pojem konkurenčná schopnosť v ekonomickej literatúre. Multifaktorový prístup posudzovania konkurencieschopnosti ekonomiky. Rozvoj vedy, inovácií a technológií. Manažment podnikov. Internacionalizácia ekonomiky.