Uplatnenie marketingu vo vzťahu k distribúcii a jej postavenie v marketingovom mixe vysokej školy - Hanuláková, Eva, 1964-
Východiská marketingu a jeho využitie v sektore vysokých škôl. Strategické prístupy k uplatňovaniu marketingu vysokej školy. Podstata a špecifiká marketingového mixu vysokej školy.