Správa daní a poplatkov - novela zákona - Hlaváčová, Jana
S účinnosťou od 1. marca 2009 je novelizovaný zákon SNR č. 511/1992 Zb. v znení neskorších predpisov. Pokuty v nadväznosti na používanie ERP. Nové ERP a pokuty. Bloková pokuta. Úľava z uloženej pokuty alebo jej odpustenie.