Náklady a kvalita v stavebníctve - Mesároš, František
Náklady na kvalitu stavebných procesov. Ich klasifikácia. Nákladové ukazovatele kvality. Kvalita založená na znalostiach. Znalostná organizácia s podporou nových informačných technológií v stavebníctve.