Proces získavania investície rizikového kapitálu - pohľad podniku - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Investičné kritériá a predpoklady pre získanie investície rizikového kapitálu. Realizácia investičného procesu. Monitoring a ukončenie investície rizikového kapitálu.