Faktoring a forfaiting z pohľadu daní a účtovníctva - Dobšovič, Dušan
Faktoring a forfaiting sa zaraďujú medzi následné zabezpečovacie inštitúty, ktorých účinkom je zmena v subjektoch záväzkov. Pojmy, základné charakteristické znaky. Faktoring a forfaiting v účtovníctve. Faktoring a forfaiting v zákone o dani z príjmov a v zákone o DPH.