Obstaranie dlhodobého majetku z dotácií - Hudecová, Ivana
Vymedzenie dlhodobého majetku. Oceňovanie dlhodobého majetku. Účtovanie o dlhodobom majetku, odpisovanie dlhodobého majetku. Účtovanie obstarania dlhodobého majetku. Dotácie. Dotácie na úhradu úrokov. Sankcie za nesprávne použitie dotácií a vrátenie dotácií.