Vybrané otázky novej právnej úpravy obchodného registra - Schwarcz, Juraj
Zmena charakteru registračného konania. Rozhodujúce smernice Rady Európskej únie. Porovnanie najdôležitejších bodov zákona o obchodnom registri.