[Manažment znalostí a perspektívy jeho uplatnenia v slovenských podnikoch] - Kokles, Mojmír
Recenzia na monografiu, ktorá si kladie za cieľ poukázať na možnosti uplatnenia manažmentu znalostí v podnikovej praxi na Slovensku. Publikácia je obsahovo a koncepčne zameraná na viaceré aspekty znalostnej koncepcie riadenia podnikov, od princípov manažmentu znalostí, vytváranie vhodnej podnikovej kultúry až po praktickú aplikáciu manažmentu znalostí s využitím moderných informačno-komunikačných technológií.