Špirálový manažment - Kopčaj, Andrej
Špirálový manažment je nový holistický prístup k riadeniu úspešnosti. Turbulencia prostredia. Ľudia - zdroj alebo prostriedok úspechu. Päť stavov energetizácie ľudí. Jadro dynamiky úspešnosti. Špirálový manažment - systém rozvoja dynamiky úspešnosti. Päť fáz manažmentu. Potenciál úspešnosti - kľúčový parameter špirálového manažmentu.