Ochrana pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti - Jaško, Jozef
Legalizácia - pojem. Financovanie terorizmu. Neobvyklá obchodná operácia. a jej ohlasovanie. Nástroje pri legalizácii. Povinnosť mlčanlivosti. Advokáti a notári.