Povinnosti zamestnávateľa voči zamestnancom - Jaško, Jozef
Gro povinnosti zamestnávateľa voči zamestnancom zakotvuje najdôležitejší pracovnoprávny predpis, Zákonník práce, z ďalších zákonov je to napr. zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, či zákon o cestovných náhradách.