Služby zamestnanosti a zamestnávatelia - Tichý, Miroslav
Služby zamestnanosti - pojem. Sprostredkovanie zamestnania za úhradu. Agentúra dočasného zamestnávania, podporovaného zamestnania. Úrady práce, sociálnych vecí a rodiny.