Ekonomické aspekty emisných kvót - Suhányiová, Alžbeta
Základné informácie o emisiách. Kroky medzinárodného spoločenstva proti globálnemu otepľovaniu. Európsky trh s emisnými kvótami. Trh s emisnými povolenkami v SR. Druhy obchodov s emisiami.