Reklama? Chce to jen nápad! - Toman, Miloš
Otázka, prečo reklama, ktorá bola po dlhé roky oporou predaja a podnikania, zrazu stráca na účinnosti. Internet - silná konkurencia klasickým médiám. Nové nápady v reklame. Osobné doporučenie spokojných zákazníkov - vysoko účinná forma propagácie. Alternatívne reklamné metódy - častokrát menej nákladné a prinášajúce výsledky tam, kde klasická forma reklamy zlyhala.