Citlivé rozhodovanie - Šümeghyová, Silvia
Problematika priznávania invalidného dôchodku. Zákonom stanovený spôsob určenia sumy dôchodkovej dávky. Tri podmienky nároku na invalidný dôchodok. Posudzovanie invalidity. Opravné prostriedky podané proti rozhodnutiu Sociálnej poisťovne.