Sociálne poistenie v Európskej únii Taliansko - Terek, Adrián
Vyplácanie sirotského dôchodku v Taliansku. Pozostalostný dôchodok pre rodičov a slobodných súrodencov. Poistenie v nezamestnanosti. Nemocenské poistenie. Úrazové poistenie. Vyplácanie rodinných dávok.