Platební karty a nákupy po internetu - Machala, Karel
Trendy a kartová revolúcia. Využívanie kreditných kariet pri spotrebe peňazí. Kreditné karty v rozvojovom svete. Internetové nákupy. Kreditné, debetné karty. Internetoví kupujúci.