Poučení z krizového vývoje: srpen 2008 - Pruner, Petr
Prognóza vývoja svetového bankovníctva na rok 2008. Príčiny a dôsledky krízy. Rýchlosť absorbovania informácií. Dopad na strednú a východnú Európu. Charakteristika kľúčových oblastí ktorým sa banky majú venovať, aby v nestabilnom ekonomickom prostredí uspeli.