Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice - Mastihubová, Petronela
Zákon č. 289/2008 Z.z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice a o zmene a doplnení zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov upravuje evidovanie tržieb v pokladnici na nových technických princípoch.