Význam ratingů pro stabilitu finančního sektoru - Davidová, Petra
Kapitálové požiadavky k úverovému riziku. Správne stanovenie a využitie ratingu. Prínos interných ratingov. Nižšia kapitálová primeranosť. Výpočet kapitálovej požiadavky- prístup IRB. Využiteľnosť IRB prístupu. Implikácie IRB.