Strukturální fondy EU a příležitosti pro finanční domy - Hanáček, Luděk
Štrukturálne fondy v Česku. Povinné spolufinancovanie z vlastných národných zdrojov. Strategické dokumenty a žiadosti. Finančná inštitúcia ako žiadateľ o dotáciu a ako sekundárny príjemca. Finančné nástroje. Združenie rôznych inštitúcií.