Světový pojistný trh a trendy - Ducháčková, Eva
Hodnotenie poistných trhov pomocou ukazovateľa - predpísané poistné a vývoj odvodeným ukazovateľom - rast predpísaného poisného. Podiel emerging markets. Rozdielna úroveň poistenosti.