Vzestup alternativních platebních systémů - Machala, Karel
APS (alternatívne platobné systémy) na vzostupe. APS a platobné karty. Menšie percento podvodov. Akceptácia internetových platobných systémov obchodníkmi. Viac možností - viac klientov. Nevýhody.